Yunanistan'dan 20. TKG programı heyet başkanı NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT (NURHAN MUSTAFA NİHAT) (sağdan 2.)  ve 12. TKG programı Üyesi İSMAİL MOUMIN (soldan 3.), TİAD (Trakya İşadamları Derneği) Yunanistan üyelerinden oluşan bir grupla 6-7 Aralık 2018 tarihleri arasında Bursa'yı ziyaret ederek,  BATISİAD ve BALKANSİAD  derneklerini ziyaret ederek, işbirliği olanaklarını değerlendirdi.

Batı Trakya heyeti Bursa'da yerleşik Batı Trakyalı girişimcilerin  kurduğu BATISİAD Derneği'ni ziyaret ederek, iki ülke ve iki şehir/bölge arasında kurulacak işbirliğinin yaratacağı olanaklaraı değerlendirdi.

20. TKG programında heyet başkanlıığını üstlenen NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT (NURHAN MUSTAFA NİHAT) (soldan 4.)  ile 12. TKG programı katılımcısı İSMAIL MOUMİN (arka sırada, ortada) BALKANTÜRKSİAD (Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği) ziyaretinde işbirliği olanaklarını değerlendirdi. 

Batı Trakya heyeti Bursa Osmangazi Belediyesi'ni de ziyaret ederek, Belediye Başkanı ile görüştü.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Gümülcine'den katılan İSMAİL MOUMİN (sağda) inşaat, elektromekanik sistemler, fotovoltaik sistemler, proje kontrolü ve teknik danışmanlık işleri yapan TECHNOMECANICA şirketinin ortağıdır. İstanbul, Boğaziçi Üniversitesi mezunudur.

İSMAİL MOUMİN Mühendisler Odası (TEE), Gümülcine Ticaret Odası, Yenilenebilir Enerji Kaynakları Merkezi, Yunanistan Devlet İşleri Yüklenici Mühendisler ve Müteahhitler Birliği, (PEDMEDE) ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul,  Çorlu, Çerkezköy,  Edirne, Kırklareli  ve Tekirdağ illerinde düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Batı Trakya temsilcisi olarak katılan  heyet başkanı NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT (NURHAN MUSTAFA NİHAT) mobilya üretim atölyesi olan, imalatı ve mobilya ticareti yapan, Türkiye’den mobilya ithal eden  şirket sahibidir. Batı Trakya İşadamları Derneği ve Gümülcine Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesidir.