Romanya Başbakanı VIORICA DANCILA (sağda) , beraberinde Başbakan Yardımcısı Ana Birchall, Milli Savunma Bakanı Mihai Viorel Fifor, Finans Bakanı Eugen Orlando Teodorovici, Ulaştırma Bakanı Lucian Şova, AB Fonları Bakanı ve Eğitim Bakan Vekili Rovana Plumb, İş Ortamı, Ticaret ve Girişimcilik Bakanı Stefan Radu Oprea, Sağlık Bakanı Sorina Pitea’dan oluşan bir heyetle 15 Ekim 2018 Pazartesi günü TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’nu (solda) ziyaret etti.​

 

TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi FAİK YAVUZ’un (sağdan 3.) da iştirak ettiği toplantıda ayrıca Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Catalin Şopanda ve Bükreş Büyükelçimiz Koray Ertaş da hazır bulundu. 

 

 
İki ülke arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkilerin çok iyi bir seviyede olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başbakan Dancila (sağda) , “Romanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mihai Daraban için kullandığınız dostum kelimesini, artık ben ve buradaki Bakanlarım için de kullanabilirsiniz. Romanya’da kapılar sizlere sonuna kadar açık” dedi.
 
TOBB web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linken ulaşılmaktadır.
Romanya Hayat haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.