14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN'ın (soldan 5.) 23 Ağustos 2018  Perşembe günü  TDU Türk Alman İşverenler Birliği Başkanı olarak Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği bayramlaşma törenine  T.C.Berlin Başkonsolosu MUSTAFA ÇELİK (sağdan 4.), Azerbaycan  Büyükelçisi Ramin Hasenov, Berlin Kazakistan Büyükelçi Müsteşarı Ayan Kashabayev'de katıldı.

Berlin`deki Türk Alman İşverenler Birliği TDU tarafından düzenlenen bayramlaşma programına çok sayıda davetli katılarak, geceye renk kattılar.

T.C. Berlin Başkonsolosu MUHAMMEt MUSTAFA ÇELİK (solda) 14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (ortada) ve eşine  bayramlaşama törenine ev sahipliği yaptıkları için teşekkür etti.

12. TKG  programı üyesi SÜREYYA İNAL (önde, sağda)  bayramlaşma törenlerine düzenli olarak katılarak, vatandaşlarla görüşmekte, sorularına çözüm yolları göstermektedir.

Berlin ha-ber-com sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL (sağ başta) mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir. MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde T.C. Berlin Başkonsolosluğu'nun bahçesinde resepsiyon veren  Başkonsolos MUHAMMET MUSTAFA ÇELİK  sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, üyeleri ve vatandaşlarlarla buluştu.

14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN  (soldan 5.) ve 12. TKG program katılımcısı SÜREYYA İNAL (soldan 6) bayramlaşma törenine birlikte katılarak, Başkonsolsosa iyi dileklerini sundular.

T.C.Berlin Başkonsolosluğu tarafından 23 Ağustos 2018 tarihinde Başkonsolosluğun bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine ait fotoğraflara Başkonsolosluğun facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır. 

14. TKG heyet başkanı REMZİ KAPLAN (soldan 6.) Kurban Bayramı nedeniyle Bakonsolosluğun bahçesinde düzenleenen bayramlaşma törenine katılarak, dstek verdi.

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan bayramlaşma haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türk-Alman İşverenler Birliği (TDU) Ramazan Bayramı nedeniyle 16 Haziran 12018 Cumartesi akşamı bir  "Bayramlaşma Daveti“ verdi.

Bayramlaşmaya Berlin Büyükelçiliği Elçi Müsteşarı Ufuk Gezer, Berlin Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Berrin Anlayan, Azerbeycan Büyükelçiliği temsilcisi Arif Süleymanov, Almanya Parlamentosu’nun Sol Parti eski Milletvekili Azize Tank, Yeşiller Partisi Almanya eski Milletvekili ve Berlin Engelli Sporcular Federasyonu yeni Başkanı Özcan Mutlu, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile Berlinli işverenlerin katıldığı törende ayrıca bir sergi açıldı ve bir de kitap tanıtımı da yapıldı.

Elçi Müsteşar Ufuk Gezer’de yaptığı konuşmada konukları selamlayarak, bu davetten dolayı TDU Başkanı ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Böyle sivil toplum kuruluşlarının sayısının artmasını dileyen Gezer, Almanya’da yaşayan vatandaşların ve geçici görevlerle yurt dışında bulunanların böylesi sıcak ve samimi davetlerle kendilerini evlerinde hissettikleri duygusunu yaşattığını söyledi. Elçi Müsteşarı Gezer, TDU‘nun en genç üyesi Tolga İnci’ye de bir plaket verdi.

AYPA TV haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı bayramlaşma töreni haberine  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

TDU Başkanı ve 14. TKG programı heyet başkanı  REMZİ KAPLAN tarafından 27 Haziran 2017 tarihinde düzenlenen Ramazan Bayramı kutlama etkinliğine ait haberin ayrıntılarına ve fotoğraflara ulaşamak için bu linkin tıklanması önerilmektedir. 

TDU başkanı REMZİ KAPLAN'ın 3 Eylül 2017 tarihinde Berlin'de düzenlediği Kurban Bayramı  töreninin fotoğraflı haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN (soldan 4.),  Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşverenler Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır. 2018 yılında  Zaddy's by Kaplan markasını geliştirerek, Berlin'de Zaddy'a by Kaplan adıyla yeni bir marka yaratarak döner büfeleri zinciri kurmuştur.