13. TKG programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA 17. MÜSİAD Expo kapsamında düzenlenen 6. International Young Businessmen Congress (6. Genç Girişimciler Kongresi) katılarak, yeni bağlantılar kurdu.

 Genç MÜSİAD tarafından 17. MÜSİAD Expo kapsamında düzenlenen "Genç Girişimciler  Kongresi "İstanbul'da gerçekleşti.  

Her iki yılda bir Uluslararası Genç İşadamları Kongresi (UGİK) Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen ve her seferinde farklı bir konunun ele alındığı, farklı coğrafyalardan binlerce genç işadamının, girişimcinin ve akademisyenlerin katıldığı iki yılda bir düzenlenen uluslararası bir etkinliktir. 

24 Kasım 2018 tarihinde düzenlenen 6. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi ‘İşin Başında Gençler Var’ sloganıyla, ‘Gençlik, Girişimcilik ve Bilgi Ekonomisi’ konularında paneller, Mini Fuar ve genç  girişimcilere yönelik  girişimci ve yatırımcı buluşmaları yapıldı. Yurtiçi ve yurtdışından 58 farklı ülkeden Genç MÜSİAD Başkanları’nın katılım gösterdiği Kongre, “İşin başında gençler var” sloganıyla hayata geçirildi. “Gençlik, Girişimcilik ve Bilgi Ekonomisi” ana teması çerçevesinde birçok alt başlığın konuşulduğu Kongre’de, yeni nesil girişimciler için aydınlatıcı ve yön gösterici konularda, akademik dünyadan ve iş çevrelerinden yerli yabancı pek çok konuşmacı vardı.Kongreye yaklaşık 5 bin genç girişimci katıldı. 

IBF (International Business Forum) Başkanı Erol Yarar’ın moderatörlüğünde yürütülen birinci oturumun başlığı “Dünya’da Girişimcilik Ekosistemi” idi. İkinci oturum ise “Firmalaşan Girişimcilik Modelleri” başlığı altında Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Öykü İyigün moderatörlüğünde düzenlendi. “Dünyada Markalaşma ve Girişimci” başlıklı özel oturum sonrasında ise Kongre kapanış yemeği gerçekleşti. Yemeğin konuşmacısı Dizayn VİP Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç, kurumsal başarı öykülerini paylaştı. Ayrıca görev süresi dolan Genç MÜSİAD Şube başkanlarına emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

MÜSİAD web sayfasında yayınlanan  6.Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi (UGİK), haberinnin ayrıntılarına ulaşamak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Erdemli Hayat sitesinde yayınlanan 6. Uluslararası Genç İşadamları Kongresi (UGİK) haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Haber Türk gazetesinde yayınlanan  haberinn ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Fuar Aktüel  haber sitesinde yayınlanan 17. MÜSİAD Expo hakkındaki haberin ayrıntılarına  bu linkten ulaşmak mümkündür.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan Genç Girişimciler Forumu haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Kasım Ayı sonuna kadar İstanbul'da kalan KADRİYE ALİMANOVA  sonbaharın son günlerinin ılıman havasında kadim kentin  merkezi alanlarını gezdi, arkadaşları ile görüştü ve akrabalarını ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen  13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi KADRİYE ALİMANOVA Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.