16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Rusya Federasyonu'na bağlı özerk cumhuriyetlerden Başkurtistan'dan katılan RUSLAN TUKAEV (soldan 2.) 14. TKG programı katılımcısı ARTHUR BASTANOV'un (sol başta) başkanı olduğu Girişimciler Derneği'nin faaliyetlerine katılarak, destek veriyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Rusya Federasyonu Başkurtistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa'dan katılan ARTHUR BASTANOV,  gıda ve şekerleme üretimi, ambalaj ve paketleme, gıda ve şekerleme ürünleri dağıtımı ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir. Girişimciler Derneği (Association of Business Corporation-ABC) başkanı olarak görev yapmaktadır.  

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. TKG programına Rusya Federasyonu'nun Ufa kentinden katılan RUSLAN TUKAEV Bursa Uludağ Üniveristesi mezunudur.  Projelendirme, yatırım ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren, AVM, otel, iş merkezi ve residanstan oluşan UFA TOWER ve AVM projesini yapan Türk şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır.

16. TKG üyesi RUSLAN  TUKAEV (solda), 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ALMAZ KHAZİEV (sağda) ile görüştüğü sırada TKG program izlenimlerini de paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerekzköy'de düzenlenen 20. TKG programına  Rusya Federasyonu'nun Kazan kentinden katılan ALMAZ KHAZİEV Rusya Federasyonu'nun en büyük bankalarından olan Sberbank’da büyük projelerin kredilendirilmesi bölümünde yönetici olarak görev yapmaktadır.

20. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcileri olarak birlikte katılan ALMAZ KHAZİEV (solda) ile  MARAT FAZLİEV (sağda) sık sık biraraya gelerek, İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde okudukları günlerde başlayan arkadaşlıklarını sürekli geliştirmektedir.

20. TKG programı üyesi MARAT FAZLİEV toptan ve perakende gıda ticareti yapan, giyim mağazası olan,  restoran ve tıp merkezi işleten şirketler grubu sahibidir. Başkortostan/Başkurtistan  Ticaret Odası üyesidir.