14. TKG programına  Başkurdistan'dan katılan ARTHUR BASTANOV (ayakta, sağda) başkanlık görevini üstlendiği Girişimciler Derneği  temsilcisi olarak katıldığı  Moskova'daki Skolkovo Business School'daki eğitim programı kapsamında,  20 Ekim 2018 tarihinde "dijital dönüşüm" konusundaki seminerde sunum yaptı. 

ARTHUR BASTANOV Moskova'da Skolkovo Business School'da almış olduğu eğitimi başkent Ufa'da ABC - Girişimciler Derneği üyelerine aktarmak için özel birçalıştay düzenledi.  

Rusya Federasyonu Özerk Cumhuriyeti Başkurdistan'dan 14. TKG üyesi ARTHUR BASTANOV (sağdan 2.) girişimciliğin öğrenilebilecek bir konu olduğuna inanmakta ve bunu bilimsel verilerle kanııtlamak için kaynakları derinlemesine incelemekte ve  girişimci adayları ile paylaşmayı sosyal sorumluluk görevi olarak kabul etmektedir: 

14. TKG programıı üyesi ARTHUR BASTANOV (sağ başta) sık sık küçük gruplar için çalıştaylar düzenleyerek, girişimcilk konusundaki bilgilerini ve yeni geliişmeleri, fırsatları  gönüllü olarak paylamaya devam etmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Ufa'dan katılan ARTHUR BASTANOV,  gıda ve şekerleme üretimi, ambalaj ve paketleme, gıda ve şekerleme ürünleri dağıtımı ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir. Girişimciler Derneği (Association of Business Corporation-ABC) başkanı olarak görev yapmaktadır.