18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sol başta) Türk  Alman Ticaret Sanayi Odası TD-IHK tarafından 16 Kasım 2018 Cuma günü düzenlenen "Almanya Türkiye Ekonomik İlişkileri" konulu toplantıya katıldı.

Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ekonomiye bakış toplantısına  ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşalmaktadıır.

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.) MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle İstanbul'da bulunduğu sırada, 22 Kasım 2018 Perşembe günü Alman Türk Ticaret ve Sanayi Odası AHK tarafından düzenlenen "Türkiye'de Başkanlık Sistemi:  Ekonomi İçin Yeni Fırsatlar" konulu toplantıya katıldı.

İstanbul Taksim'de bulunan Elit World Otel'de gerçekleşen toplantıda Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği CEO'su Dr. MARTİN  WANSLEBEN ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Dr. HATİCE KARAHAN bir sunum yaptı.

Toplantı ile ilgili farklı fotoğraflara  SALİH TAŞDİREK'in facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 3.) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde   (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.