7. TKG programı üyesi MUHİT İNCE (sağ başta) ve 20. TKG  programı üyesi İZZET KÖROĞLU (sağdan 2.) GİAD Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu'nun 31 Ekim 2018 Çarşamba günü KKTC Başbakanı TUFAN ERHÜRMAN  (ortada)  ile yaptığı görüşmede hazır bulundu.

GİAD yönetim kurulu üyeleri KKTC  Başbakanına  ülkenin  ekonomisinin geleceği, kalkınma, turizm ve girişimcilik konularındaki  görüş ve önerilerini sunarak, Başbakanın açıklama ve değerlendirmelerini memnuniyetle karşıladı.

7. TKG üyesi MUHİT İNCE (soldan 2.) 21. dönem GİAD yönetim kurulu üyelerinin 26 Haziran 2018 tarihinde KKTC Cumhurbaşkanı MUSTAFA AKINCI'yı ziyaretine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

GİAD yönetim kurulu üyeleri 7 Haziran’da yapılan Genel Kurul’un ardından oluşan yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle KKTC Cumhurbaşkanı'na nezaket ziyaretinde bulunarak, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi sundu.

KKTC Cumhurbaşkanlığı web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten  ulaşmak mümkündür.

Havadis Kıbrıs gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

BRT haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linki tıklayınız.

GİAD'ın Cumhurbaşkanı ziyareti haberine ve farklı fotoğraflara Derneğin facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır. 

20. TKG programı katılımcısı ve GİAD Yönetim Kurulu Üyesi İZZET KÖROĞLU (sol başta),11 Kasım 2018  Pazar akşamı Golden Tulip Otelde Cumhurbaşkanı MUSTAFA AKINCI'nın ev sahipliğinde düzenlenen KKTC'nin 35. Kuruluş Yıl Dönümü resepsiyonuna katıldı.

KKTC Cumhurbaşkanlığı web sayfasında yayınlanan 35. kuruluş yıldönümü kutlaması haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edimesi önerilmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı İZZET KÖROĞLU  ahşap mutfak üretimi yapan, iç mimari tasarım ve üretim faaliyetleri olan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.  Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Lefkoşa Şubesi AS Başkanı görevini gönüllü olarak yapmaktadır.İ