14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sağdan 4.) TDU Türk- Alman İşverenler Birliği Başkanlığına 5. kez yeniden seçildi.

Türk Alman İşverenler Birliği TDU  5 Mayıs 2018 Cumartesi günü Genel Kurul toplantısını yaparak yeni yönetimi ve başkanı seçti. Toplam 183 üyesi bulunan TDU`nun genel kurul toplantısına 74 üye katıldı. 

Genel Kurua Toplantısına üyelerin yanı sıra Berlin Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Mehmet Azgın ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

TDU Başkanlığına yeniden seçilen REMZİ KAPLAN (soldan 3.), teşekkür konuşması yaparak, yeni dönemdeki proje hedeflerini anlattı.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşverenler Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır.

14. TKG programı heyet başkanı değerli üyemiz REMZİ KAPLAN'ı (2. sırada, sağdan 4.) TDU Başkanlığı görevine yeniden seçilmesi nedeniyle kutlar, başarılar dileriz.

Genel Kurul toplantısının ardından TDU'nun 22. yılını kutlamak için pasta kesildi, anılar paylaşıldı.

TDU Genel Kurulu haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

REMZİ KAPLAN  12 Mart  2018  tarihinde HA-BER-COM muhabiri ile yaptığı söyleşide TDU seçimleri ve adaylık süreci konusunda ayrıntılı açıklamalar yaptı. Fotoğraflı söyleşi metnine bu linkten ulaşılmaktadır: 

Berlin ha-ber-com sitesinde yayınlanan 14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN'ın  4. kez TDU Başkanı olduğu haberine bu linkten ulaşılmaktadır.