7. TKG programına Makedonya'dan kataılan SABİT UMER  ABD'nin Chicago kentinde  11-13 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenen  PLMA's World of  Private Label (Özel Markalar) Fuarında stant açarak, şirketinin ürettiği bulaşık süngerlerinin tanıtımını yaptı.

1986 yılından beri her yıl, özel etiketli ürünler sektörüne yönelik olarak düzenlenen PLMA’s World of Private Label Fuarı, üretici, satın almacı, parakendeci ve tedarikçileri uluslararası yelpazede bir araya getirmektedir. 

Gıda ve gıda dışı (kozmetik, güzellik ve bakım, ev eşyaları, Do it yourself ürünleri, ambalaj, hediyelik eşya, mum, hediyelik paketleme, süs eşyaları, ışıklandırma, puzzle vb boş vakit oyunları, temizlik ürünleri, giyim ve aksesuarları,……v.b.) birçok sektöre yönelik ÖZEL MARKALI (store brands, private labels, private brands) ürünlerin sergilenebildiği ve senede bir kez düzenlenen fuara  50 ülkeden 1.500 üretici firma katılmış ve fuarı 5.500’ün üzerinde yerli ve yabancı profesyonel ziyaret etmiştir. Fuara küçük ve orta ölçekli firmaların yanı sıra süpermarketlere marka ürün tedarik eden tanınmış büyük firmalar da katılmaktadır.

PLMA's World Private Label Fuarı hakkkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

7. Türkçe Konuşan Girişimciiler Programı'na Makedonya'dan katılan SABİT UMER (sağda), 19. TKG programı katılımcısı kardeşi HASAN UMER ile birlikte  ürettikleri temizlik bezi ve bulaşık süngeri markasının  Avrupa ülkelerindeki tüketicilere tanıtmak ve pazar payını artırmak amacıyla fuarlara katılmanın önemine inanmaktadırlar.

Halen İngiltere, italya ve Belçika firmaları için özel etiketli temizllik malzemesi üreten 7. TKG üyesi SABİT UMER ile 19. TKG üyesi HASAN UMER arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

11-13 Kasım 2018 tarihleri arasında Chicago'da  gıda ve gıda dışı sektörlerine yönelik düzenlenen “PLMA's 2018 Private Label Trade Show” Fuarı'nın Türkiye milli katılımı Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AKMİB) organizasyonunda gerçekleşmiştir.

Türkiye mili katılım organizasyonu hakkında  ayrıntılı biilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.