20. TKG programına Kazakistan'ın başkenti Astana kentinden katılan ZHASSULAN (CASULAN) NURMAKHAMBETOV (solda) dönem arkadaşı SERİK KULATAYEV'i (sağda) Kazakistan'ın eski başkenti Almatı kentindeki evinde ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG programına Kazakistan'dan katılan SERİK KULATAYEV  tarım sektöründe faaliyet gösteren, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan şirket sahibidir.

Ankara, İstanbul,  Çorlu, Çerkezköy,  Edirne, Kırklareli  ve Tekirdağ illerinde düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Giirişimciler Programı katılımcısı ZHASSULAN (CASULAN) NURMAKHAMBETOV inşaat malzemeleri ticareti yapan, hukuk, organizasyon ve yatırım projeleri konusunda danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir.

20. TKG programına heyet başkanlığı görevini üstlenen NOURCHAN (NURHAN) MOUSTAFA NICHAT (solda) ve EMRE MOUSTAFA  (sağda) 18 Kasım 2018 Pazar akşamı Gümülcine'de düzenlenen  aile dostarının nişan töreninde buluştu.   

20. TKG programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan  heyet başkanı NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT mobilya üretim atölyesi olan, imalatı ve mobilya ticareti yapan, Türkiye’den mobilya ithal eden  şirket sahibidir. Batı Trakya İşadamları Derneği ve Gümülcine Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesidir. 

20. TKG programıı kaatılımcısı EMRE MOUSTAFA    akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir. 

20. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EGEMEN GYUNER SERBEST (soldan 2.) 19 Kasım 2018 Pazartesi akşamı dönem arkadaşı İran'dan  ZOHREH  ROSTAMI (sağ başta) ve babası ile  İstanbul'da buluşarak, Kasım ayının ilk haftasında Urimiye'de başlattıkları işbirliği görüşmelerine devam ettiler.   

20. TKG programı üyesi ZOHREH ROSTAMI  Urimiye’de bulunan fabrikalarda dorse, dingil ve yedek parça üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadırlar. Başkent Tahran’da şatış sonrası hizmet sunan mağaza ve servis alanı işletmektedir. Şirket İran pazarında dorse-dingil sektörünün yarısına  hakimdir. Şirketin Mersin’de yedek parça fabrikası bulunmaktadır. Grup yakın zamanlarda İstanbul’da da bir şirket kurmuş bulunmaktadır. Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyesidir.  

20. TKG programına Haskovo kentinden katılan  EGEMEN GYUNER SERBEST turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir.

3-4 Kasım 2018 tarihlerinde Urimiye'de gerçekleşen işbirllği toplantısı hakkında TKG web sayfamızda yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.