18-20 Mayıs 2018 tarihlerinde Gümülcine Fuar Merkezinde düzenlenen 25. Doğu Makedonya Trakya 2018 Ticari Fuarı'na katılarak, bayisi olduğu  Petrol Ofisi Madeni Yağlar şirketinin tanıtım stantını kuran 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (soldan 2.) ve 20. TKG üyesi EMRE MUSTAFA (sağdan 2.)  dostlarının ziyaretinden  memnunyet duydular.

Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, Rodop İlinden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Çalidis ve Rodop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Antonis Gravanis GÜNER MOUSTAFA'nın Petrol Ofisi standını ziyaret ederek, başarılar diledi. 

18. TKG üyesi GÜNER MOUSTAFA'nın 25. Doğu Makedonya Trakya 2018 Ticaret Fuarı izlenimleri albümüne arkadaşımızın  facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak münkündür. 

25. Doğu Makedonya Trakya 2018 Ticaret Fuarına  90 firma katılarak stant kurdu ve ziyatretçilere bilgi verdi. Fuar hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

20. TKG programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan EMRE MOUSTAFA (sağda)  18-20 Mayıs 2018 tarihlerinde Gümülcine Fuar merkezinde düzenlenen 25. Doğu Makedonya Trakya 2018 Ticari Fuarı kapsamında açmış olduğu stantta Yunanistan genel bayisi olduğu akü markalarının tanıtımını yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul,  Çorlu, Çerkezköy,  Edirne, Kırklareli  ve Tekirdağ illerinde düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı EMRE MOUSTAFA  (sağda) akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir. 

20 TKG üyesi EMRE MOUSTAFA'nın (sağda) 25. Doğu Makedonya Trakya 2018 Ticaret Fuarı izlenimleri albümüne bu linkten ulaşmak münkündür.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Batı Trakya'nın Gümülcine şehrinden katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  (solda) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır.  Son dönemlerde oğlu 20. TKG programı katılımcısı EMRE  MOOUSTAFA  (sağda) ile birlikte Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijitrk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.