14. TKG programı üyesi HASAN H. IŞKIRIK (sağda), 16-20 Ekim 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Friedrichshafen kentinde düzenlenen FAKUMA 2018 Uluslararası Plastik ve Kauçuk İşleme Fuarı'na katılarak stant kurdu ve ürünlerinin tanıtımını yaptı.

16.10.2018 - 20.10.2018 tarihleri arasında Almanya, Friedrichshafen, ilinde gerçekleştirilen Fakuma Friedrichshafen - International Trade Fair for Plastics Processing Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. P.E. Schall GmbH & Co. KG tarafından organize edilen Fakuma Fuarı Ambalaj ve Plastik ve Kauçuk Teknolojisi sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Almanya Friedrichshafen Fuar merkezinde  her yıl düzenlenen FAKUMA, dünya çapında, plastik endüstrisi için en önemli fuarlardan biridir. Fuarda plastik, kauçuk, otomotiv, yapı ve inşaat, elektrik - elektronik, bilişim ve telekomünikasyon, ambalaj, hammadde, tasarım, geri dönüşüm, makine sanayileri için çevre dostu plastik teknolojileri sergilenmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK Almanya'nın Stuttgart  kentinde bulunan fabrikasında kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapmaktadır. Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir. 

14. TKG programı katılımcısı HASAN H. IŞKIRIK'ın Fakuma 2018 Plastik ve Kauçuk İşleme Fuarı  izlenimlerine ait  farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TKG web sayfamızda yayınlanan HASAN H. IŞKIRIK'ın  Fakuma 2017 fuar izlenimleri haberine ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.