17. TKG programına KKTC'den katılan İLKE ÖZERLAT (soldan 2.), 21-25 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen   SİAL Paris Gıda Fuarında  Kuzey Kıbrıs Standında  aile markası  Özerlat Kahve'nin tanıtımını yaptı.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Fransa’nın Başkenti Paris’te 1960’lı yıllardan beri düzenlenen ve dünyanın en önemli gıda ihtisas fuarları arasında yer alan Sial Paris Gıda Fuarı’na 8 üretici firmayla ilk katılımını gerçekleştirdi.

North Cyprus markası adı altında şemsiye stand olarak düzenlenen organizasyonda üretici 8 gıda firmasının sergilediği ve ziyaretçilere tattırdığı ev yapımı limonata, helva, tahın, pekmez, tüm kahve çeşitleri, alkollü içkiler, turşu, macun, reçel ve marmelat çeşitleri, lokum ve baklava ilgi gördü.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

BRT Haber sitesinde yayınlanan fuar haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Kıbrıs Postası gazetesinde yayınlanan fotoğraflı fuar haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olaacaktır.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan İLKE ÖZERLAT (solda), aile şirketi ÖZERLAT Kahve'nin satış pazarlama direktörü olarak olarak görev yapmaktadır.

Özerlat Kahve'nin tanıtımı konusunda yapılan çalışmaların ayrıntılarına  markanın  facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

17. TKG programı katılımcısı iLKEÖZERLAT'ın SİAL Paris Gıda Fuarı izlenimlerine arkadaşımıızın facebook  sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

17. TKG üyesi İLKE ÖZERLAT (solda), aile şirketi Özerlat Kahve'nin  pazarlama  stratejilerini başarıyla yürütmektedir. 

Gıda, içecek ve gıda ekipmanları sektörünün buluştuğu dünyanın en büyük gıda inovasyon fuarı SIAL Paris, 155 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. İki yılda bir gerçekleştirilen fuarda, İTO'nun milli katılım organizasyonu ile bu yıl 269 Türk firması stant açtı, 42 Türk firması da bireysel olarak katıldı. Türk firmaları SIAL Paris'te 7 ayrı ihtisas salonunda tanıtım yaptı. Bu yıl ilk defa organik ihtisas salonunda da yer alındı. Fuarda bisküvi, çikolata, şekerleme, dondurulmuş gıda, gıda teknolojileri ve ekipmanları, içecekler, kümes hayvanları, organik gıda bu yıl da öne çıkan ürünler oldu.

Sabah gazetesinde yayınlanan Türk firmalarının Sial Fuarına katılımı konusundaki fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi İLKE ÖZERLAT (sağda) 14 Ekim 2018 Pazar günü Girne'de düzenlenen 6. Oğuz Özyalçın Klasik Otomobil Rallisi katılımcılarına kahve ikram ederek, aile markasının tanıtımını yaptı.

Özyalçın Grup sponsorluğunda Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün Oğuz Özyalçın’ın anısına düzenlediği klasik otomobil rallilerinin altıncısı 6. Oğuz Özyalçın Klasik Otomobil Rallisi adıyla, 14 Ekim 2018 Pazar günü rekor bir katılımla gerçekleştirildi

Haber Kıbrıs sitesinde yayanlanan fotoğraflı klasik otomobil rallisi haberine bu linkten ulaşılmak mümkündür.

Özerlat Kahve 4 yıl önce Londra'da şirket kurmuştu. 2018 Aralık ayının ilk haftasında İngiltere'nin ünlü zinciri Whole Foods Market şubelerinde fıstıklı ve sakızlı Türk lokumu satışlarının başlaması markanın tannın ırlığı için önemli bir adım oldu.