20. TKG programına KKTC'den katılan İZZET KÖROĞLU (sağ başta) ve 7. TKG programı üyesi MUHİT İNCE (2. sırada, sağda) 11 Kasım 2018  Pazar günü  düzenlenen Lefkoşa Maratonu'na eşleri ve arkadaşları ile birlikte katıldı.

Ana sponsorluğunu Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yaptığı ve gelirinin tümü LTB Paylaşım Mutfağı’na giden maraton, 4 kilometre (Halk Koşusu), 10 kilometre ve 21 kilometrelik (Yarı Maraton) olarak 3 ayrı kategoride koşuldu.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel maraton bu  yıl “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Paylaşım Artıyor” sloganıyla düzenlendi ve bu yılki maratonun gelirinin Paylaşım Mutfağı’na ayrıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, bunun özellikle son dönemde yaşanmakta olan ekonomik kriz ortamında yoksullukla mücadele adına önemli bir hareket olacağını ifade etti. 
Paylaşım Mutfağı’nın her gün 200 kişiye bir öğün sıcak yemek servisi yaptığını anımsatan Harmancı, Maratonun geliriyle 1 veya 2 araç alıp Paylaşım Mutfağı’nın dağıtım ağını genişletmeyi ve daha çok yalnız yaşayan, yaşlı ve yoksul kişiye ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Kıbrıs Gazetesinde yayınlanan maraton haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  (sağda) Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

7. TKG üyesi  MUHİT İNCE'nin Lefkoşa Maratonu izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

7. TKG programına KKTC'den katılan ÖZGÜR ÇIRALI (sağdan 2.) Lefkoşa Maratonu'nda mensubu olduğu Crossfit Balaban spor ekibi ile birlikte yardım amaçlı koştu.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 7. TKG programı katılımcısı ÖZGÜR ÇIRALI  İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Plastik poşet ve ambalaj üretimi yapan  aile şirketinde yöneticidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. 

7. TKG üyesi ÖZGÜR ÇIRALI'nın Lefkoşa Maratonu izlenimlerine ait farklı fotoğraflara bu inkten ulaşmak mümkündür.

18. TKG programı üyesi GİZEM ÇELİKER  AKANDERE (soldan 2.) altıbin kişinin katıldığı Lefkoşa  Maratonu'na eşi, ikiz bebekleri , anne ve babası ile birlikte katılarak sosyal yardım projelerine destek verdi.

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan GİZEM ÇELİKER, konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.

GİZEM ÇELİKER'in Lefkoşa Maratonu  izlenimlerine ait farklı footğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Lefkoşa Türk Belediyesi, Pazar günü 8. Lefkoşa Koşuyor Maratonu’nun başlangıç, bitiş ve toplanma noktası olan Lefkoşa Türk Belediye binası önünde başladı. Maratonun başlangıcını Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı yaptı. Akıncı, “Bu kez silah yok, silahsız başlıyoruz” dedi ve halk koşusu başladı. Lefkoşa Türk Belediyesi önünden başlayan 4 kilometrelik halk koşusuna, 6 binin üzerinde kişinin katılım gösterdiği açıklandı. Koşu öncesinde dans gösterileri de yapıldı. İlk kez bu kadar kalabalık katılımın olduğu koşuya vatandaşların yanı sıra bakanlar, milletvekilleri ve ünlüler de katıldı.

Fısılıtı Kıbrıs gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

20. TKG üyesi İZZET KÖROĞLU'nun (sağdan 3.) gönülllü olarak As Başkanlık görevini üstlendiği Türk Kızılayı Lefkoşa şubesi  maratonun sponsorları arasında yer aldı.  

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı İZZET KÖROĞLU  ahşap mutfak üretimi yapan, iç mimari tasarım ve üretim faaliyetleri olan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Lefkoşa Şubesi AS Başkanı görevini gönüllü olarak yapmaktadır.

20. TKG programı katılımcısı İZZET KÖROĞLU'nun maraton izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

Sosyal yardım amaçlı projelerde görev alan, katkı yapan TKG üyelerimizi kutluyor, teşekkür ediyoruz.