10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ  (sağda) Ankara Sanayi Odası Genel Sekreteri  Doç. Dr. YAVUZ CABBAR'ı (solda) ziyaret ederek, Genel Sekreter olarak görev yapmakta olduğu Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ankara Sanayi Odası arasında işbirliği kurulmasını önerdi.

16 -20 Temmuz 2018  tarihleri arasında, ATTSO Genel Sekreteri ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk-Türkiye arasında ticari ilişkileri güçlendirmek ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek amacıyla, Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul’daki Borsa, Ticaret ve Sanayi Odaları’nın temsilcileri ile görüştü. Söz konusu görüşmelerde, girişimcilik ve yenilikçilik konulara yönelik bilgi alışverişinde bulunan temsilciler, işbirliklerinin her iki ülke için de verimli sonuçlar doğuracağını belirttiler.

Gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin çerçevesinde; Arnavutluk’taki fırsatları keşfedebilmelerine imkan sağlamak amacıyla “Arnavutluk Günü” konulu bir toplantı organize edebileceği, kardeş oda protokol imzalanması, alım heyetlerinin organize edilmesi, yatırım potansiyellerinin tespit edilmesi, ortak projelerin yürütülmesi amacıyla heyet değişimleri gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır. Söz konusu etkinlikler, iki kades ülke arasındaki bağların güçlenmesine katkı sağlayacağı beklenmektedir.

ATTSO'nun web sayfasında yayınlanan çalışma ziyareti haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

10. TKG üyesİ ERİNDA ZHUPANİ (sağda) Ankara Ticaret Odası  Gdenel Sekreter Yardımcısı A. HADİ FINDIKLI ile görüşerek Arnavutluk Türkiye Ticaretve Sanayi Odası ile ATO arasında işbirliği köprüsü kurmak istediklerini belirtti.

ERİNDA ZHUPANİ'nin Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası ziyaretleri haberine ATTSO'nun facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

10. TKG programı katılımcısı ERİNDA ZHUPANİ (sağda) Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ÖMER ZEYDAN'ın  (solda) göstermiş olduğu yakın ilgiden ve  Elektronik Satış Salonu Sistemi ve yeni kurulan yem analiz laboratuvarı ile yeni alınan analiz cihazlarını yakından görmekten çok memenun oldu. 

ATTSO Genel Sekreteri Erinda Zhupani Eskişehir ziyareti sırasında  Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Ömer Zeydan, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş ile görüştü.

ATTSO facebook sayfasında yayınlanan farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ'nin (sağdan 3.) Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'da gerçekleştirdiği oda ve borsa ziyaretlerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birlliği Balkan Ülkeleri Uzmanı DAMLA ÇAĞLAR TUFAN (soldan 3.) eşlik etti.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİNDA ZHUPANİ  Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

Bursa'da   yerel  gazetede yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Arnavutluk Türkiye Ticcaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve 10. Türkçe Konuşan Girşiimciler Programı kataılımcısı  ERİNDA ZHUPANİ'nin Eskişehir Ticaret Borsası ziyaretinin yerel basındaki yankılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

10. TKG üyesi değerli arkadaşımız ERİNDA ZHUPANİ'ye iki ülke arasındaki ticaretin artması yönündeki çabaları ve yakın  ilgisi  nedeniyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Arnavutluk Türkiye  Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve ziyaret edilen oda, borsa ve kurum yetkilileri ile yapılan görüşmelere ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

ERİNDA ZHUPANİ'nin Eskişehir SO, TO ve TB ziyaretine ilişkin  habere ve farklı fotoğraflara  ATSO'nun web sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.