10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ (sağ başta) T.C. Dışişleri Bakanı MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'nun 18 Ekim 2018 Perşembe günü gerçekleşen Arnavutluk-Türkiye Ticaret  ve Sanayi Odası (ATTSO) ziyaretinde ev sahipliği yaptı.

Resmi ziyaret için Arnavutluk’ta bulunan T.C. Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoǧlu, Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) üyeleri ile bir araya geldi. Burada konuşma yapan Çavuşoğlu, "Arnavutluk bizim için sadece bölgede iş birliği yapacağımız bir ülke değil, köklü ve tarihi bağlarımızın olduğu gerçek bir dost ülkedir." diye konuştu. 

ATTSO'nun web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

10. TKG programına Arnavutlluk'tan  katılan ERİNDA ZHUPANİ (sağdan 2.)  Arnavutluk Girişimciliğin Korunmasından Sorumlu Devlet Bakanı SONILA QATO Global Logistic adlı Türk şirketini ziyaretine eşlik etti.

Arnavutluk Girişimciliğin Korunmasından Sorumlu Devlet Bakanı Sonila Qato, Arnavutluk’ta yatırım yapmış olan ve Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) üyesi olan bir Türk firmasını 11 Eylül 2018 Salı günü ziyaret etti. Firmanın tesislerinde incelemelerde bulundu.

T.C. Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük ve ATTSO Başkan Yardımcısı Tahsin Yılmaz da, bu ziyaretinde Sayın Bakan’a refakat ettiler.

T.C. Tiran Büyükelçiliği'nin facebook sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Arnavutluk’ta yatırım yapmış olan ve ATTSO Yönetim Kurulu Üyesi olan “Global Logistic” Türk firmasını ziyaret ettiler. %100 Türk sermayeli şirket, “Made in Turkey” ve “Made in Albania” gibi çeşitli ürünlerin dağıtımında en büyük şirketler arasında yer almaktadır.

ATTSO web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklıı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

10. TKG programı katılımcısı ERİNDA ZHUPANİ (soldan 2.) Arnavutluk Devlet Bakanı SONILA QATO'nun Türk şirketi ziyaretinde çevirmenlik görevini başarıyla yerine getirdi.

Girişimciliğin Korunmasından Sorumlu Devlet Bakanı SONILA QATO'nun Arnavutluk’ta faaliyet gösteren Üreticiler Derneği ve İkili Ticaret Odaların Genel Sekreterleri ile 3 Ekim 2018 Çarşamba günü yaptığı görüşmeye katılan 10. TKG üyesi  ATTSO Genel Sekreteri  ERİNDA ZHUPANİ  (sağdan 3.), toplantıda ülkeye yabancı yatırımcı çekilmesi konusundaki görüş ve önerilerini sundu.

Söz konusu toplantıda, taraflar arasında işbirliğinin genişletilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla aylık periyodik toplantılarının organize edilmesi ve iş dünyası- kamu kurum ve kuruluşları arasında etkin ve güvenli bilgi paylaşımı amacıyla birlikte çalışabilirliğe imkan sağlayan güvenli bir altyapı kurulmasının önemi vurgulandı.

Arnavutkuk-Türkiye Tiicaret ve Sanayi Odası ATTSO'nun web sayfasında yayınlanan toplantı haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

10. TKG programı katılımcısı ERİNDA ZHUPANİ (sağda)  Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı AKİF ÖZKALDI onuruna düzenlenen çalışma  kahvaltısının ev sahibeliğini üstlendi. 

Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) 9 Kasım 2018 Cuma bir kahvaltılı toplantısı düzenledi. Gerçekleştirilen toplantıda Türkiye Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Bakan Yardımcısı  AKİF ÖZKALDI beraberindeki heyet ile ve ATTSO üyeleri katıldı. Söz konusu toplantıda iki ülke arasındaki tarımsal ticaretini ve tarımsal alanlarda işbirliği imkanı zemini daha da güçlendirilmesi konuları ele alındı.

ATTSO'nun web sayfasında yayınlanan fotoğraflı çalışma kahvaltısına ait haberine ulaşmak için  bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektredir.  

Beyaz Gazete'de yayınlanan fotoğraflı çalışma kahvaltısı haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Memleket Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİNDA ZHUPANİ  Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

Ülkelerimiz arasındaki ticaretin ve ilişkilerin gelişmesi için  yaptığı çalışmalarla olumlu katkıda bulunan değerli üyemiz, 10. TKG programı katılımcısı ERİNDA ZHUPANİ arkadaşımıza teşekkür ederiz.