20. TKG programına  Kazakistan'dan katılan SAULE TASTANBEKOVA (solda) program sırasında tanıştığı Türk Hukuk Firması ile  başkent Astana'da yeniden görüştü ve işbirliği anlaşması yaptı.

Kazakistan Ulusal Girişimciler Odası ATAMEKEN'de yapılan görüşmelerde iş birliği koşullarını değerlendiren taraflar "İşbirliği Protokolu" imzalayarak, anlaşmanının çerçevesini belirlediler.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı SAULE TASTANBEKOVA Hukuk, tercüme, yatırım projeleri konularında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. Tük Dünyası ülkeleri arasında uluslararası hukukun gelişmesi ve avukatlık hizmetlerinde güç birliği kurulması için çalışmalar yapmaktadır.

20. TKG grubunun değerli üyesi SAULE TASTANBEKOVA  arkdaşımıızı kutluyor, başarılar diliyoruz.