10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ (ortada) T:C. Tiran Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında eski arkadaşları ile buluştu. 

CNN Türk web sayfasında yayınlanan fotoğraflı Cumhuriyet Bayramı kutlaması haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİNDA ZHUPANİ  Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

15. TKG programına Slovenya'dan katılan DZELİL SALİJİ (sağda) T.C. Lübliyana Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 95. yılını kutlama davetine katılarak, Büyükelçi ESEN ALTUĞ'a (solda) iyi dileklerini sundu.

T.C. Ljubljana Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna ait farklı fotoğraflara Büyükelçiliğin facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan  DZELİL SALİJİ aslen  Makedonya kökenlidir ama Slovenya’da  yaşamaktadır. Yiyecek, içecek sektöründe faaliyet göstermektedir. Unlu mamul ve pasta üretmekte, 7 ayrı pastane ve frozen yoğurt satış noktasından kendi üretimlerini tüketicilere sunan firketin  sahibi ve üst düzey yöneticisidir. 

Kosova'dan 4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (sağda) T.C. Priştine Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 95. yılını kutlama davetine eşi ile birllikte katıldı.

T.C.Priştine Büyükelçilliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna ait farklı fotoğraflara Büyüeklçiliğin facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

ŞARIK CİBO'nun Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu izlenimlerine ait farkılı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞARIK CİBO, Kosova'nın ağırlıklı olarak Türkçe konuşulan  Prizren şehrinde yaşamaktadır. İş elbiseleri ticareti, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.  Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçıpan,dış fasadalar işleri yapmaktadır. Bu kapsamda gerekli malzemelerin üretimini de yapmaktadır. Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır. 

16. TKG programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ (sağ başt) Cumhuriyetin 95. yılı kutlama resepsiyonuna katılarak,  T.C. Büyükelçisi KIVILCIM KILIÇ'ı  (soldan 3) selamladı. 

TOBB tarafından  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Kosova temsilcisi olarak katılan  BERKANT CURİ  organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.