18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (sol başta) başkanı olduğu BULTİŞAD tarafından 29 Haziran 2018 Cuma günü düzenlenen "Bulgar-Türk Ticaret Günleri" etkinliğinin başarılı geçmesinden çok memnun oldu.

Türkiye’nin Sofya Büyükelçiliği ve Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile  başkent Sofya'da Ramada Otel'de “Bulgar-Türk Ticaret Günleri” etkinliği gerçekleştirildi. 200 şirketin stand açtığı etkinliğin ev sahipliğini BULTİŞAD Başkanı EDİS EMRE, Türkiye’nin Sofya Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri EMRAH SAZAK, Türkiye’nin Filibe Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi MEHMET ALİ ERDEM yaptı.

Bulgaristan Ekonomi Bakanı Emil Karanikolov, Bulgaristan Ekonomi Bakan Yardımcısı Alexander Manolev, Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Hasan Ulusoy ve Türkiye DEIK Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Osman Ak, "Bulgar-Türk Ticaret Günleri'ne katıarak destek verdi. 

Bulgar ve Türk İşadamları arasında ticari işbirliklerinin arttırılmasına yönelik Firma sunumları ve B2B görüşmelerinin düzenlendiği etkinlikte toplamda 150 Türk ve Bulgar firmasını temsilen yaklaşık 200 iş adamı stant kurma ve ikili iş görüşmesi gerçekleştirme imkânına sahip oldu.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı  ve DTİK Balkanlar Komitesi Baskan Yardımcısıdır.

Bulgar-Türk Ticaret Günleri etkinliğine ait farklı fotoğraflara facebook albününün bu linkinden ulaşmak mümkündür.   

 

Edirne Ticaret Odası Başkanı RECEP ZIPKINKURT (sağda) başkanlkığındaki ETSO heyeti  ve Çorlu TSO Başkanı İZZET VOLKAN  başkanlığındaki Çorlu TSO üyeleri  Bulgar-Türk Ticaret Günlerii etkinliği kapsamında  düzenlenen ikili iş görüşmelerinde yerel firmalarla işbirliği olanaklarını değerlendirdiler.

Gün boyu süren etkinliğin özel oturumunda Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Edis Emre, T.C. Sofya Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Emrah Sazak, T.C. Filibe Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Mehmet Ali Erdem, T.C. Sofya Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy, T.C. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Osman Ak, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin bir araya gelerek 2018 yılında Balkan ülkelerinde düzenlenmesi planlanan etkinlikler hakkında istişarelerde bulundular.

Edirne TSO webs ayfasında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Milliyet Gazetesinde yayınlanan  fotoğraflıı etkinlik haberine bu linki tıklayarak ulaşılmaktadır. 

Haberler com sitesinde yayınlanan fotoğraflı etkinlik haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

BG haber sitesidne yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

 

Bulgar-Türk Ticaret Günleri etkinliği hakkında Trakya Kalkınma Ajansı web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşmak mümkündür.