TOBB tarafından düzenleenen18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (ortada) bir grup  girişimci ile birlikte 2018 Niisan ayının ilk haftasında  Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Ford Otosan Fabrikasını ziyaret ederek üretim hakkında bilgi aldı.

BULTİŞAD Başkan Vekili ve Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Balkanlar Komitesi Başkan Yardımcısı EDİS EMRE geçtiğimiz hafta Türkiye’de çeşitli temaslarda bulundu.

Bulgaristan’ın Dobriç kentinden çeşitli iş insanları ve politikacıların da aralarında bulunduğu bir heyetle önce Ford’un Gölcük Fabrikası’nı ziyaret eden Edis Emre, daha sonra Bakır mamuller üreten Sarkuysan Firmasının Darıca fabrikasında da çeşitli temaslarda bulundu.

İki ülke arası olası yatırımların karşılıklı olarak değerlendirildiği görüşmelerin oldukça bilgilendirici geçtiği gözlemlendi.

18. TKG üyesi EDİS EMRE'nin fabrika ziyareti izlenimlerine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE (sağda) ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı  ve DTİK Balkanlar Komitesi Baskan Yardımcısıdır.