20. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan EGEMEN SERBEST (soldan 2.) 03 Kasım 2018 Cumartesi günü  İran'dan dönem arkadaşları ikiz kızkardeşler ZOHREH ROSTAMI (soldan 3.) ve ZAHRA ROSTAMI'nin (sağdan 3.) Urimiye'de bulunan aile işletmesi  MARAL SANAT Dorse Fabrikasını ziyaret ederek, üretim hakkında bilgi aldı ve ürünlerin Avrupa pazarına girmesi konusunda işbirliği önerdi.

20. TKG üyesi EGEMEN SERBEST Bulgaristan'da lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibi bir yakını ile birlikte Urimi'yeyi ziyaret ederek,dönem arkadaşlarının babası Maralsanat şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı REZA ROSTAMİ (ortada) ile işbirlliği  konusunda ayrıntılı bir görüşme gerçekleştirdi.  

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'ın Haskovo şehrinden katılan EGEMEN GYUNER SERBEST (sol başta), turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir.

20. TKG programına İran'dan katılan ZOHREH ROSTAMI (solda) ve ikiz kızkardeşi ZAHRA ROSTAMİ (sağda) Urimiye’de bulunan fabrikalarda dorse, dingil ve yedek parça üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadırlar. Başkent Tahran’da şatış sonrası hizmet sunan mağaza ve servis alanı işletmektedirler. Şirket İran pazarında dorse-dingil sektörünün yarısına  hakimdir. Şirketin Mersin’de yedek parça fabrikası bulunmaktadır. Grup yakın zamanlarda İstanbul’da da bir şirket kurmuş bulunmaktadır. Şirket Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyesidir.