10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ (sağdan 2.), Başkent Ankara ziyareti sırasında eski arkadaşları ile buluşmaktan memnun oldu.

10: TKG programı katılımcısı ERİNDA ZHUPANİ'nin  (ortada) TOBB ve oda ziyaretleri programının eşgüdümünü sağlayan TOBB'un Balkan ülkeleri uzmanı DAMLA TUFAN  (solda) programa  da eşlik etti.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİNDA ZHUPANİ  Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk -Türkiye Tiicaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri olarak, TOBB ile ilşkileri güçlendirmek, TOBB oda sisteminin işleyişini yakından incelemek ve ortak projeler geliştirmek amacıyla 16-21 Temmuz 2018 tarihlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin konuğu olarak, Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'u kapsayan bir çalışma ziyareti yaptı. Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'daki oda ve borsaları ziyaret ederek, yöneticileri ile görüştü.