2. TKG programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan İBRAHİM HALİL HASAN (solda) 8-16 Eylül 2018 tarihlerii arasında düzenlenen  83. Uluslararası Selanik Fuarı kapsamında açmış olduğu NEO Electric (elektrikli ev eşyaları) şirketinin stantını T.C. Selanik Başkonsolosu  ORHAN YALMAN  OKAN'ın (ortada) ziyaret etmesinden çok memnun oldu.  

T.C. Selanik Başkonsolosluğu  işbirliğinde   83. Selanik Uluslararası Fuarı kapsamıında Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası tarafından kurulan  “Türkiye Tanıtım Standı”nın açılışı 10 Eylül 2018 Pazartesi günü  T.C. Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, tarafından yapıldı.

Açılış törenine  katılan DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, Selanik Belediye Başkan Yardımcısı Spiros Pengas, HELEXPO CEO’su Kiriakos Pozkiridis ve Selanik Turizm Kalkınma Komitesi Başkanı Nikolaos Nikolopoulos tarafından selamlama konuşmaları yapılmıştır. Sunuculuk görevini ise Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası (KYYTTO) Başkan Yardımcısı Stefanos Hacımanolis üstlenmiştir.

T.C. Selanik Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlanan "Türkiye tanıtım Standı" açılış törenine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Gümülcine'den katılan  İBRAHİM HALİL HASANdayanıklı  tüketim malları, beyaz eşya, uydu sistemleri ve elektrikli ev aletleri ticareti ile uğraşmaktadır. Gümülcine tarihi çarşıda bulunan  Neo Electirc adlı mağazanın sahibi ve yöneticisidir. 

Birlik Gazetesinde yayınlanan 83. Selanik Fuarında Türkiye Tanıtım Standının açılış haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşmak mümkündür.

18. TYKG programı üyesi GÜNER MOUSTAFA  (soldan 3.) ve oğlu 20. TKG programı üyesi EMRE MOUSTAFA (sağdan 2.) 83. Selanik Fuarında "Türkiye Tanıtım Standı"nın açılış törenine katılarak, bayiliğini üstlendikleri Türk firmalarını temsii ettiler.

18. TKG programı katılımcısı GÜNER MOUSTAFA'nın Yunanistan bayiliğini üstlenmiş olduğu Petrol Ofisi Madeni Yağlar standı hakkında Birlik Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

83. Uluslararası Selanik Fuarı hakkında DEİK web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edimesi önerilmektedir. 

83. Uluslararası Selanik Fuarı'na katılarak, bayisi olduğu  Petrol Ofisi Madeni Yağlar şirketinin tanıtım stantını kuran 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (sağ başta) ve 20. TKG üyesi EMRE MUSTAFA (soldan 2.) T.C. Selanik Başkonsolosu ORHAN YALMAN OKAN'ın  (soldan 3.)  ve Ticaret Ataşesi SERKAN BURALI'nın (sağdan 2.) ziyaretinden çok memnun oldu.  

Başkonsolosun stant ziyaretine ait farklı fotoğraflara T.C. Selanik Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasının bu linkten ulaşmak mümkündür. 

18. TKG üyesi GÜNER MOUSTAFA'nın 83. Selanik Fuarı izlenimleri albümüne arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak münkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Batı Trakya'nın Gümülcine' şehrinden katılan  GÜNER MOUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA)  madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Son dönemlerde oğlu 20. TKG programı katılımcısı EMRE  MOUSTAFA  ile birlikte Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijtürk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.  

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras 83. Uluslararası Selanik Fuarı'nın açılışını yapmak üzere 8 Eylül 2018  Cumartesi günü Selanik'i ziyaret etti.

Toplam 32,075 metre karelik bir alanda gerçekleşen sergide dünyanın değişik ülkelerinden farklı sektörlere ait 1,500'den fazla firma katılıyor. Bu yılki onur ülke olan ABD'nin standında ise 55 firma yer alıyor.

83. Uluslararası Selanik Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Haberler Com sitesinde yayınlanan  Selanik Fuarı haberine bu linkten ulaşılmaktadır.