12. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan OSMAN İLTER OSMANCIKZADE (sağda), görevine 01 Eylül 2018 tarihinde başlayan  T.C. Rodos Başkonsolosu ATIF ŞEKERCİOĞLU'nu (solda) 14 Eylül 2018   Cuma günü ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve iyi dileklerini sundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'a düzenlenen 12. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan  OSMAN İLTER OSMANCIKZADE  Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibidir.

Hediyelik eşya ticaretinin yanısıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Toplulugu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. TKG Üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE Muğla, Antalya ve İzmir  illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktadır.  

12.TKG programına Almanya'dan katılan MUHAMMED ERTURAN (solda) T.C. Stuttgart Başkonsolosu olarak görev yapan AHMET AKINTI'nın dört yıllık görev süresini tamamlaması nedeniyle düzenlenen veda kahvaltısına eşi ile birlikte katıldı. 

Dört senedir Stuttgart Başkonsolosluğu yapan Ahmet Akıntı görevinin sona ermesi nedeni ile Baden-Württemberg ve çevresinde faaliyet yapan sivil toplum kuruluşları ile 15.09.2018 Cumartesi günü düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi.

IGMG Haber Ajansının web sayfasında yayınlanan veda kahvaltısı  haberinin ayrıntılarına ve faarkklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

T.C. Stutgart Başkonsolosu'nun görevden ayrılması nedeniyle düzenlenen kahvaltı davetine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB  tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan MUHAMMED ERTURAN (sol başta) şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.