18. TKG programına Almanya'dan katılan PINAR ÖZYILMAZ (sağda)  Ankara gezisi sırasında 25 Eylül 2018 Salı günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni  ziyaret ederek, öğle yemeğine katıldı.

Yakın bir arkadaşı ile birlikte Ankara ve İzmir  çevresini gezmek üzere Türkiye'ye gelen PINAR ÖZYILMAZ (solda), başkentin tarihi ve turistik bölgelerini ziyaretinden olumlu izlenimler edindi.

18.TKG üyesi PINAR ÖZYILMAZ'ın TOBHB ziyaretine ait farklı fotoğraflara TKG facebook sayfasının bu linkinden ulaşma kmümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan PINAR ÖZYILMAZ  Almanya'nın Köln şehrinde yaşamaktadır, tanıtım ve reklam ajansı sahibidir. Köln (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.