19. TKG programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV (solda) 12 Eylül 2018 Çarşamba günü TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ile görüşen Kazakistan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler Odası (ATAMEKEN) Başkanı ABLAY MİRZAHMEDOV'un heyetinde yer aldı.

Türkiye ile Kazakistan arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ATAMEKEN arasındaki ilişkilerin ATAMEKEN'in kuruluşuna dayandığını ve geçen sene kurulan Ortak Oda ile birlikte çok daha ileriye gideceği vurgulandı.

ATAMAKEN  Başkanının ziyareti hakkında TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

ATAMAKEN  Başkanının ziyareti hakkında TKG web sayfasında yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

TOBB  tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV (solda), inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.

19. TKG programı üyesi DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV (ortada) Ankara'da bulunduğu soırada başta OSTİM olmak üzere  çeşitli görüşmeler yaparak, bağlantı potansiyellerini araştırdı.

DİNMUKHAMMED ZİYATBEKKOV'un TOBB ziyaretine ait farklı fotoğraflara TKG facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.