18. TKG programına Rusya Federasyonu'nun Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan SALAVAT MUTALOV (solda)  2018 yaz mevsimi sona ererken Eylül ayının ilk haftasında dönem arkadaşı ALMAS TOXANOV'u (sağda) Kazakistan'ın Almaty kentinde ziyaret etti.

Başkurdistan'ın başkenti Ufa şehrinde yaşayan SALAVAT MUTALOV Muhasebe, mali müşavirlik, vergi danışmanlığı, yatırım projeleri fizibiliteleri, reklam, tanıtım, ithalat ve ihracat işlemlerinde danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. Business Connect İşadamları Derneği üyesidir. 

ALMAZ TOXANOV (sağda) dönem arkadaşı SALAVAT MUTALOV'u (ortada) programın tamamlanmasından 3,5 yıl sonra,yeniden görmekten çok memnun oldu ve arkadaşına Kazakistan'ın eski başkent Almaty şehrini gezdirdi. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan temsilcisi olarak ALMAS TOXANOV lojistik, depolama, gümrükleme, sertifika temini, uluslararası ve ülke içinde taşımacılık konularında faaliyetleri olan şirket sahibidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 46 girişimci katılmıştır.