Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun (sol başta), Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı TURGAY DENİZ  beraberindeki KTTO Heyeti ve KKTC Başbakanı TUFAN ERHÜÜRMAN ile 18 Ekim 2018 Perşembe günü Silifke'de  yaptığı toplantıya 6. TKG prograamı üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU'da katılarak, destek verdi.​


KKTC Başbakanı Tufan Erhürman’ın da katıldığı görüşmede, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Kıvanç ve Cihat Lokmanoğlu ile birçok Oda Başkanı da hazır bulundu.

6. TKG programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (sağdan 3.) KKTC Başbakanının heyetinde yer aldığı için TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ile de görüşme ve TKG programı ile ilgili görüşlerini paylaşma fırsatından memnun oldu. 

TOBB arafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, Gazi Mağusa'da  tersane şletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.

Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (arka sırada, sağdan 2.,  Gazi Mağusa'da   tersane işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir. 

TOBB'un web sayfasında yayınlanan ortak toplantı haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten  ulaşılmaktadır.

RAMAZAN GÜNDOĞDU (arka sırada, soldan 2.), Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştayı" na katılan KKTC Başbakanı  TUFAN ERHÜRMAN'a eşlik etti.

TOBB web sayfasında yayınlanan  toplantı haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.