10. TKG programına İran'ın başkenti Tahran'dan katılan HOSSEIN MEHRDAD ARIAN  (solda), 2018 yazında Ağustos ayının son günlerinde Ege Bölgesi İran İşbirliği  Derneği yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı MAHMUT ÖZGENER'i (sağda) ziyaret ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

10. TKG programı üyesi HOSSEIN  MEHRDAD ARIAN (soldan 2.) ve çalışma arkadaşları  İzmir Ticaret Odası İZTO Başkanı MAHMUT ÖZGENER'i ( soldan 3.) yeni görevi nedeniyle kutlayarak, başarılar dilediler ve işbirliği önerilerini sundular.

İzmir Ticaret Odası Başkanı MAHMUT ÖZDENER (sağda), 10. TKG programı katılımcısı HOSSEIN MEHRDAD ARIAN'ın  (solda) İZTO üyelerinden oluşan bir heyeti İran'a davet etmesini olumlu karşıladı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na İran'ın başkenti Tahran'da katılan HOSSEİN MEHRDAD ARIAN temizlik makineleri ithalatı  yapan şirket sahibidir. Ege Bölgesinde İzmir yakınlarında  üretim yapan makine üreticilerinin temsilciliğini yapmaktadır. İran Ticaret Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İzmir'e yaşamaktadır. Ege Bölgesi İran İşbirliği Derneği'ni kurmuştur.