alt

18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSUR RAHİMOV (sol başta) Türkiye'de tarım sektöründe faaliyet gösteren şirketleri ziyaret ederek bir dizi  iş görüşmesi yaptı.

alt

21 Temmuz 2018 Cumartesi günü uçakla İstanbul'dan İzmir'e doğru yola çıkan MANSUR RAHİMOV (ortada) ve Türk iş ortağı, Seçuk bölgesindeki tarım  işletmelerini ziyaret ettikten sonra Efes Antik Kenti ve Kuşadası sahilinde kısa mola anlarını da memnuniyetle değerlendirdi.

alt

Antalya, Adana, Mersin, Konya, Isparta ve Bursa'da çeşitli tarım şirketlerini, gübre ve  ilaç üreticİlerini ziyaret ederek, iş görüşmeleri yaptı ve yeni bağlantılar kurdu.

Yoğun geçen iş gezisinden 3 Ağustos 2018 Cuma günü İstanbul'a  dönen 18. TKG üyesi MANSUR RAHİMOV'un  Türkiye'nin tarım  bölgeleri ziyaretine ait izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV bir süre önce Türk ortakları ile birlikte  başlattığı başta ceviz olmak üzere, meyve fidanı yetiştiricliği işini Mevalı Plants markası ile başarıyla sürdürmektedir.