alt

20.TKG programına Batı Trakya'dan katılan EMRE MOUSTAFA (sağda),  Petrol Ofisi Madeni Yağlar şirketinin  23 Temmuz 2018 Pazartesi günü  Antalya'da düzenlenen yıllık bayiler toplantısında, Yunanistan bayisi olarak  gerçekleştirmiş olduğu başarılı pazarlama faaliyetleri nedeniyle ödüle layık görüldü.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG programı üyesi EMRE MOUSTAFA (sağda) yenilikçi pazarlama anlayışı ile sürdürdüğü çalışmalar sonucunda, şirketin bayileri arasında düzenlediği sıralamada "Yaratcı Pazarlama Etkinlikleri" ödülünü kazanmamın mutluluğunu 18. TKG üyesi  GÜNER MUSTAFA -GKIOUNER MOUSTAFA (solda) ile paylaştı.

Değerli arkadaşlarımızı başarıları nedeniyle kutluyor, yeni hedeflere ulaşmalarını diliyoruz.

EMRE MUSTAFA  ve GÜNER MUSTAFA'nın Antalya'nın ünlü tatil yöresi Tekirova'da  bulunan Rixos Sungate Otel'de düzenlenen bayi toplantısına ait renkli anılarının albümüne bu linkten ulaşılmaktadır.

Baba - Oğul bayi toplantısı anılarına ait farklı fotoğtraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkini tıklamak yeterli olacaktır.

alt

Yunanistan'ın Gümülcine kentinde yaşayan 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kataılımcısı EMRE MOUSTAFA (solda) akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür.