alt

18. TKG programı üyesi  GÜNER MUSTAFA (soldan  2.),  T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu tarafından 22 Ağustos 2018 Çarşamba günü Başkonsolsoluğun bahçesinde düzenlenen Kurban Bayramı kutlama törenine katılarak, iyi dileklerini sundu. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Batı Trakya temsilcisi olarak katılan GÜNER MUSTAFA Gümülcine ve Selaniik Başkonsoloslukları tarafından  soydaşlara yönelik olarak düzenlenen etkinllklere düzenli olarak katılmaktadır.

2. TKG programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan İBRAHİM HALİL HASAN (solda) T.C. Gümülcine Başkonsolosu MURAT ÖMEROĞLU'nun evs ahipliğğinde düznelenen Kurban Bayramı kutlama davetine katılarak, Başkonsolos'a iyi dileklerini sundu.

Kurban Bayramı kutlamasına ait farklı footğraflara ulaşmak için  T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

Burası Batı Trakya Gazetesinde yayınlanan  bayramlaşma haberine  ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG  programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Son dönemlerde oğlu ile birlikte Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijitrk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.