alt

16. TKG programına Almanya'nın Hamburg kentinden katılan İBRAHİM HALİL ÇİFÇİ (sağda), Arnavutluk'tan dönem arkadaşı ABDULLA FRAKULLİ'yi (solda), 20-23 Temmuz 2018 tarihleri arasında başkent Tiran'da ziyaret etti 


alt

ABDULA FRAKULLİ (solda) dönem arkadaşı İBRAHİM ÇİFÇİ'nin (sağda)  ziyaretinden çok memenun oldu ve arkadaşına Arnavutluk'un öne çıkan özelliklerini tanıtarak, tarihi ve turistik yerlerini  gezdirdi. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İzmir,  Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ABDULLA FRAKULLİ (sağda), dönem arkaadaşı İBRAHİM HALİL ÇİFÇİ'ye Arnavut mutfağının lezzetlerini tanıttı.

Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ABDULLA FRAKULLİ Altınbaş  şirketinin bayisi olarak Türkiye-Arnavutluk ticaret ilişkisine katlı yapmaktadır. 

alt

16. TKG üyesi İBRAHİM HALİL ÇİFÇİ  Bankalar, gayrimenkul yatırımcıları ve şirketlerin finans bölümleri için yönetici ve uzman işgücü temin insan kaynakları şirket sahibidir. Ayrıca Alman yatırımcılarına Türkiye’deki şirketlerle ortaklık kurmaları konusunda da danışmanlık hizmetleri vermektedir. 

Almanya Türk Toplumu (TGD) Merkez Yönetim Kurulu Üyesidir. Türk-Alman Üniversite Öğrencileri ve Akademisyenleri Platformu bölge temsilcisi olarak görev yapmaktadır.  CDU (Siyasi Parti) ekonomi komisyonunda aktif olarak görev yapmaktadır. Hamburg’da yaşayan genç göçmenlerin mesleki eğitimden yararlanması için Türk İşadamları ve Girişimciler Derneği (ATU) adına mesleki eğitim alanında çalışmalar yapmıştır.