alt

18. TKG programına Kazakistan'ın Almaty kentinden katılan ALMAS TOXANOV (soldan 2.) Kırgızistan'dan dönem arkadaşları ZAVURBEK TURMANİDZE (sol başta) ve  MAMBET SADYROV'u (sağdan 2.) 6 Ağustos 2018 Pazartesi günü ziyaret etti.

ALMAS TOXANOV  iş fırsatlarını yerinde değerlendirmek üzere gerçekleştirdiği Bişkek ziyareti sırasında, dönem arkadaşlarına konuk olmaktan çok memnun oldu.  

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programında dostluk kuran dönem arkadaşları aradan geçen üç yılda iletişimlerini sürdürerek, arkadaşlıklarını güçlendirdiler. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan temsilcisi olarak ALMAS TOXANOV lojistik, depolama, gümrükleme, sertifika temini, uluslararası ve ülke içinde taşımacılık konularında faaliyetleri olan şirket sahibidir. 

MAMBET (MUHAMMED) SADYROV inşaat malzemesi satışı ve çekirdek paketleme işi yapan şirket sahibidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir.

ZAVURBEK TURMANİDZE inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 46 girişimci katılmıştır.