alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan MUSTAFA AYDIN İsviçre ve Almanya  ziyaretleri sırasında kafe-pastane sektöründeki yenilikleri yakından inceledi.

13. TKG üyesi MUSTAFA AYDIN  nişanlısı ile birlikte 9-16 Mart 2018  tarihleri arasında İsviçre'nin Basel kenti ile Almanya'da  yakınlarının yaşadığı Grafenhaussen kentlerini ziyaret ettiği gübnlerde yiyecek içecek sektöründeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri inceledi. 

alt

MUSTAFA AYDIN'ın İsviçre ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak münmkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 13. TKG programı katılımcısı MUSTAFA AYDIN Uncle Sam's American Eatery & Patisserie'de İcra Kurulu Başkanı (CEO)Prosmart Foods Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı  ve Ahmet Aydın Ticaret ve Turizm Ltd.'da İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

alt

KKTC'den 9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK (ayakta, ortada) Avrupa Birliği tarafından desteklenen  proje kapsamında 2018 yılı Mayıs ayının ikinci yarısında İsviçre'nin Zürih kentinde gerçekleşen çalışma gezisinde  projede yer alan ekip arkadaşları ile birlikte 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü düzenlenen çalıştayda başarılı bir sunum yaptı.

NİYAL ÖZTÜRK Salford Üniversitesi Robert Kennedy College, Technopark'daki Masters Residency Programı katılımcıları ile birlikte gerçekleştirdiğii grup sunumu deneyiminden memenun oldu.  

alt

9. TKG programı katılımcısı NİYAL ÖZTÜRK'ün  Zürih çalışma  gezisine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbu illerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK  Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.  

9. TKG programı katılımcısı NİYALÖZTÜRK müzik çalışmalarını profesyonel olarak sürdürmektedir.  Kendi adını taşıyan müzik grubu ile düzenli olarak sahneye çıkmakta, çeşitli festivallere katılmakta  ve etkinlikerde konserler vermektedir.

9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK'ün müzik çalışmalarından başarılı örneklere ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu llinkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunduğu  9 -20 Haziran 2018 tarihklleri arasında İngiltere pazarında işbirlliği yaptığı  Aytac Foods  yöneticileri ile görüştü.

17 Haziran 2018 Pazar günü düzenlenen  Kıbrıs Türk kültürü Festivalinde (Fair Cyprus Festıval) aile markası Oza Kahve'nin tanıtım standında konuklarla yakından ilgilenen 11. TKG üyesi AKAN OZA  Aytaç Foods ile k 2017'de başlayan işbirliğinin olumlu sonuçlarını görmekten memnun oldu. 

alt

Londra'da Kıbrıs Festivali etkinliğine ait farklı fotoğraflara AKAN OZA'niı facebook sayfasının  bu linkinden ulaşmak mümkündür.

İngilere'de bulunduğu sırada kısa bir tatil için İrlan'danın başkenti Dublin'i ziyarete den AKAN OZA, Dublin Zoo'da neşeli anlar yaşadı.   

AKAN OZA'nın Dublin ziyaretine ait fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA , aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yöneticisi olarak görev yapmaktadır.