alt

11. TKG programına Moldova'dan katılan CONSTANTİN PAPADIA 2018 yazında Temmuz ayının son günlerinde Rusya Federasyonu'nu ziyaret ederek, St. Petesburg kentinin tarihi ve turistik bölgelerini gezdi. 

CONSTANTIN PAPADIA'nın St. Petersburg  ziyaretine aiit farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu llinkinden ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 11. TKG programa Moldova'dan katılan  CONSTANTIN PAPADIA  toptan ve perakende inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir.  

alt

11. TKG programı katılımcısı HÜSEYİN KASAPLOĞLU (sağda) tatil günlerinde  eşi ile birlikte Londra'nın güzelliklerini keşfetmeye devam ediyor. 

HÜSEYİN KASAPOĞLU'nun  2018 yazında Londara'daski sosyal aktivitelerini yansıtan fotoğraflarına  arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Yunanistan'ın Gümülcine şehrinden katılan HÜSEYİN KASAPOĞLU programdan bir süre sonra Londra'ya  yerleşmiştir.

alt

11. TKG programına Afganistan'dan katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI Mayıs ayının son haftasında İstanbul'da liseden mezun olan  büyük oğlu ile birlikte Kanada'da bulunana yakınlarını ziyaret etti ve  ünlü Niagara Şelaesi'nde neşeli anlar paylaştı.

11. TKG üyesi Dr. AHMAD ARSLAN KARIMI'nın yaz mevsimi başında gerçekleşen Kanada ziyaretine ait  fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

AHMAD ARSLAN KARIMI'nin  Temmuz ayında gerçekleşen Montreal ve Quebec ziyaretlerine ait fotoğraflarına bu liinkten ulaşılmaktadır.

Ontario bölgesi ziyaretine ait fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan temsilcisi olarak katılan Dr. AHMAD ARSLAN  KARIMI, gıda ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. 

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan  AKAN OZA  2018 yazında Temmuz ayının son haftasında İsrail'in başkenti Tel Aviv'i ziyaret ederek tatil yaptı.

AKAN OZA'nın Tel Aviv tatiline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 11. TKG programına  KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA , aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yöneticisi olarak görev yapmaktadır.