alt

16. TKG programına Irak'ın Kerkük kentinden katılan RASİM KHALEEL TAWFEEQ bir süre önce ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşme kararı aldı.

RASIM KHALEEL TAWFEEQ Kerkük Yatırım Komisyonunda yönetici olarak görev yapmaktadır. Türkmen İşadamları Derneği ve Irak Mühendisler Odası üyesidir. 

Bir süre önce Türkiye'de yüksek lisans yapma koşullarını araştırran 16. TKG üyesi  RASIM KHALEEL TAWFEEQ İstanbul'da biri ev kiralayarak  ailesini yerleştirdi.

alt

16. TKG programına Afganistan'dan katılan SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF (sol başta)  İstanbul'daki Afgan arkadaşları ile sık sık buluşmakta, deneyimleirini paylaşmakta  ve görüş alış verişinde bulunmaktadır..

Bir süre önce ailesini İstanbul'a taşıyan SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşamakta ve Afganistan'daki işlerini takip etmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Denizli, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan  SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF bina, okul, hastane vb inşaat yapan, uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren, makine halısı ve profil PVC ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir.

Arkadaşlarımıza ve aile üyelerine kolayalıklar diliyoruz.