alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (solda) Ramazan Bayramı tatillinde  eşi ve ikiz çocukları ile birlikte İstanbul'u  ziyaret  etti ve 17 Haziran 2018 Pazar günü Babalar Günü kutlaması için Boğaz kıyısını tercih etti.

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan GİZEM ÇELİKER, konfeksiyon ürünleri, kadın ve çocuk giyim, beyaz eşya ve züccaciye mağazaları olan şirket sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir. Kuzey Kıbrıs Genç İşadamları Derneği eski başkanıdır ve halen Genel Koordinatör olarak görev yapmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programı katılımcısı MANSOOR RAHİMOV (sağdan 2.),  21 Temmuz 2018'de İstanbul'dan başladığı iş gezisinde  03 Ağustos 2018 tarihine kadar0karayolu ile İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Konya, Isparta ve Bursa  illerini ziyaret ederek, iş ortakları ile birlikte fidan, gübre, tarım makineleri ve organik kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmalarla görüşmeler yaptı. 

Buluuduğu şehirlerde  tarihi ve turistik yerleri de gezen MANSOOR RAHİMOV Konya Mevlana Müzesi ziyareti etme fırsatından memnun oldu.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Bir süre  Türk ortakları ile birlikte  başlattığı başta ceviz olmak üzere, meyve fidanı yetiştiricliği işini Mevalı Plants markası ile başarıyla sürdürmektedir. Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

18. TKG üyesi MANSOOR RAHİMOV'un Kuşadası, Efes, Selçuk bölgesindeki kısa  tatiline ait fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.