alt

8. TKG programına Türkmenistan'dan katılan DOVRAN  ABDYRASULOV İstanbul ziyareti sırasında Dolmabahçe'de bulunan  tarihi stadın yerine yapılan Beşiktaş takımının  stadyumu Vodafone Park'ı  ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'tan katılan DOVRAN  ABDYRASULOV,  inşaat malzemeleri alım satımı ile ilgilenen şirket sahibidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8. TKG üyesi DOVRAN ABDYRASULOV bir süre önce kağıt sanayiinde üretim tesisi kurarak, Türkmenistan için bir ilk örnek olarak, kapıt poşetler ve çimento torbaları üretmeye başlamıştır.

alt

8. TKG programına Romanya'nın Köstence kentinden katılan ERTHAN TANIOR (sağda) eşi MERİÇ ABDURAMAN (solda) ile birlikte Marmaris ziyaret öncesinde, Temmuz ayının son günü İstanbul'da mola verdi.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8.TKG üyesi ERTHAN ABDURANMAN TANIOR İstanbul Gazi Osmanpaşa  Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmüştür.  Otomotiv yedek parça, elektrikli ev eşyaları ve  soba ticareti yapan  şirket ortağıdır. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir.