alt

13. TKG programına Sırbistan'dan katılan ENES T. MELİC  (sol başta) eşi ve oğulları ile birlikte 2008 yazında Temmuz ayının ilk haftasında İstanbul'da tatil yaptı. Aile üyeleri ile birlikte İstanbul Boğazında yaptıkları tekne yolculuğunda neşeli anlar paylaştı. 

alt

13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan ENES T. MELİC (sağda) İstanbul tatili sırasında aile üyeleri ile  Sultanahmet Meydanı başta olmak üzere Tarihi Yarımada'daki anıtları ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  ENES T.  MELİC, gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir. 

alt

13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan ENES T. MELİC (solda) İstanbul'da tatil yaptığı sırada, aile üyelerini Nusr-Et  Lokantasında ağırladı.

ENES T. MELİC'in  İstanbul'da aile  tatiline ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

alt

17. TKG programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan  SAFET  ALOMEROVIC, (sağda)  aile üyeleri ile birlikte bir düğüne katılmak üzere 12-14 Mayıs 2018 tarihleerinde İstanbul'da  bulunduğu sırada, Sultanahmet Meydanı'nı  ziyaret etti.

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan SAFET  ALOMEROVIC (sağda), otomotiv sektöründe faaliyet gösteren, oto yedek paça, aksesuar, akü, motor yağı ticareti yapan şirket sahibidir.

alt

17. TKG üyesi SAFET'ALOMEROVIC'in İstanbul tatili izlenimlerine  ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.