alt

17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan JAHANGIR SHEFIZADE (sağda) farklı ülkelerde üretilen şarapları keşfetmek üzere Fransa'dan özel araçları ile yola çıkarak, üzüm bağlarını ziyaret eden, şarap üreticileri ile görüşen ve yeni şarapların tanıtımını yapan uzmanları 3 Mayıs 2018 Perşembe günü Savalan tesislerinde konuk etmekten memnuniyet duydu.

17. TKG programı katılımcısı JAHANGIR SHEFIZADE şarap degustasyon uzamanlarına  şirketin ve ürünleriin tanıtımını yaptı, üretim tesisini gezdirdi. 

alt

Fransız şarap uzmanlarının Savalan şarapları üretim tesisleri ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımıızn  facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. TKG programına katılan JAHANGIR SHEFIZADE tarımsal üretim, gıda sanayi, üzüm ve şarap üretimi sektöründe faaliyet gösteren ve SAVALAN markası ile üretim yapan Aspi Winery adlı aile şirketinde yöneticidir. Amerika-Azerbaycan Ticaret Odası üyesidir.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı JAHANGIR SHEFIZADE (sağdan 2.) 28 Haziran 2018 tarihinde Savalan şaraplaraınınn Antalya tanıtım ofisinin açılışına katıldı.