alt

9. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ASTRİT KURTİ (sol başta) sahibi olduğu İn Tour şirketinde ve Harmonia Hotels grubunda görev yapan personelin başarılı çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs 2018 tarihinde "Yıldızların Altında" adıyla bir kutlama töreni düzenledi.


alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi ASTRİT KURTİ (sağ başta)  turizm sektöründe ulaşım, konaklama hizmetleri veren "İnTour" şirketinin sahibi ve üst düzey yönetcisidir. Ayrıca Harmonia Hotels Group'un üst düzey yöneticisidir.  Arnavutluk Ticaret Odası Üyesidir.

Kutlama törenine ait farklı fotoğraflara ASTRİT KURTİ'nin facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

"Gökyüzünün yıldızları ve Harmonia Hotels Group'un Yıldızlarının Altında" konseptiyle düzenlenen kutlama töreninde, sektör çalışanları Arnavutluk turizm sektörünün en büyük markalarından birini yöneten  ASTRİT KURTİ'yi kutlayarak, başarıli bir sezon dilediler.
 
alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlliği tarafından düzenlenen 9. TKG programı katılımcısı ASTRİT KURTİ (sol başta) başarılı ve verimli bir turizm mevsimi öncesi yol arkadaşları ile yaptığı kutlamada, sektörde görev yapan ve kendilerine destek veren kurum temsiilcisi konuklarına da teşekkürlerini sundu.  

"Yıldızların Altında" kutlana törenine aiit farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebok sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.