alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ (sağda) Antalya tatili sırasında TKG program moderatörü MERT ERMİŞ (solda) ile yeniden görüşmekten memnun oldu. 

ERİNDA ZHUPANİ yaz tatili için Antalya'da bulunduğu günlerde, 20 Ağustos 2017 tarihinde  10. TKG programı sırasında dost olduğu MERT ERMİŞ  tarihi Kaleiçi -Yat Limanı bölgesini birlikte gezdi.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERİNDA ZHUPANİ (solda), Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Eğitim Müdürlüğü'nde staj yaptığı sırada, 10. TKG Programı sırasında programın hazırlanması ve yürütülmesinde etkin görev üstlenen MERT ERMİŞ (sağda), mezun olduktan sonra da, gönüllü olarak uzun yıllar  TKG programlarının yürütülmesinde moderatör olarak görev yapmıştır. 

TKG Facebook Grubu'nun kurucusu ve yürütücü olan değerli arkadaşımıza  yoğun emekleri ve değerli katkıları nedeniyle  teşekkür ediyoruz. 

MERT ERMİŞ halen Antalya'da Lassa Bölge Bayisinde yönetici olarak görev yapmaktadır.