alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na İran'ın Tebriz kentinden katılan HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ (sağda)  23 Temmuz 2018 Pazartesi günü TOBB'u ziyaret ederek. öğle yemeğine konuk oldu.

alt

19. TKG programı üyesi HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ (sağda) Tebriz'de bulunan metal tozu üreten fabrikalarını Türkiye'ye taşımak için Ankara'da bir dizi görüşmeler yaptı.

OSTİM  Organize Sanayi Bölgesi Müdürü ADEM ARICI  ile görüşerek, OSB'ler  hakkında bilgi aldı ve OSTİM İdare'nin yatırırmcılara sağladığı olanakları öğrendi.

Türkiye Yatırırm Destek ve Tanıtım Ajansı (Invest In Turkey) yöneticilerini ziyaret ederek,  yabancı yatırımcıya sağlanan olanaklar hakkında bilgi aldı.

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'dan katılan HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ (sağda) metal ve toz metalurjisi sektöründe faaliyet gösteren,  otomobil ve traktör parçaları için bakır tozu, kalay tozu, bronz tozu vb ürünler ev aletleri parçaları, presler ve sinter fırınları gibi metalürji makineleri üreten, inovasyon ve mühendislik alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirkette üretim müdürüdür. Metalurji ve Makine Üreticileri Derneği ve İnovasyon Derneği üyesidir.

alt

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU 19. TKGg programı katılımcısı HAMİD SARMADİ'ye TOBB müzesine konulmak üzere getirmiş olduğu hediye için mektupla teşekkür etti.

19. TKG programı katılımcısı HAMİD SARMADİ'nin TOBB ziyaretine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için TKG facebook sayfasının bu inkini tıklamak yeterli olacaktır.