alt

19. TKG programına KKTC'den katılan NECDET ERGÜN (sağda) 24 Temmuz 2018 Salı günü  İran'ın Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ederek, Büyükelçilik Müsteşarı Dr. ALİ REZA DELKOSH (solda) ile görüştü.

alt

19. TKG üyesi NECDET ERGÜN (sağda) 27 Temmuz 2018 Cuma günü BRT televizyon kanalında DAMLA SOYALP tarafından sunulan "İkiye Bir" programına  konuk olarak, "kaos ve patinaj ekonomi-politigine  takılı kalan KKTC" baaşlığı altrında görüş vve düşüncvelerini paylaştı.

alt

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den  katılan NECDET ERGÜN, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır.  Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.