alt

20. TKG programına Kırgızistan'dan katılan KYIALBEK  DYIKANOV (soldan 2.)Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde 19-21 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen "4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu"nda sunum yaptı. 

Türk Dünyası’nda turizmin gelişme perspektiflerinin, sorunlarının ve çözümlerinin tartışılması amacıyla Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin ev sahipliğinde; Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Kazakistan M. H. Dulati Taraz Devlet Üniversitesi, Kazakistan Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesi işbirliği ile “Dördüncü Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu” düzenlendi.

Ferko Ilgaz Mountain Hotel & Resort Otelde düzenlenen sempzoyumda Türk dünyasının turizmle ilgili sorunları ele alındı. 6 ülkeden sektör temsilcilerinin ve akademisyenlerin katıldığı sempozyumda 112 bildiri sunuldu.

4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm  Sempozyumu katılımcılarına Kastamonu'nun  tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtan çevre gezidi ile sona erdii.

Kastamonu Üniversitesi'nin web sayfasında yayınlanan sempzoyum  haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mükündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı KYIALBEK  DYIKANOV (sağ başta), Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Turizm  ve İşletme Bölümü mezunudur. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde  İşletme Yüksek Lisansı yapmıştır. 

KYIALBEK  DYIKANOV  yurtiçi  ve yurtdışı turizm hizmetleri sunan, yurt dışı eğitim ve staj programları düzenleyen ve kariyer danışmanlığı konularında faaliyet gösteren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. Egemendik Türkiye Mezunlara Derneği ve  Kırgız Tur Operatörler birliği (KATO) üyesidir.

Türk Dünyası turuzim elçilerini buluşturan sempozyyum sonrasınd agerçekleşen şehir gezisine ait fotoğraflara ulaşmak için  20. TKG programı üyesi   KYIALBEK  DYIKANOV'un facebook sayfasına ait bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektediir.

alt

Milliyet Gazetesinde yayınlanan sempzoyum haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Haber Türk sitesinde yayınlanan sempzoyum haberinin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.  

4. Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu'na ait farklı fotoğraflara 20. TKG üyesi KYIALBEK  DYIKANOV 'un facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmakmümkündür.