alt

Arnavutluk'tan 10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ (arka sırada, sağ başta) 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun (önde, ortada), ev sahipliğinde düzenlenen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu çalışma yemeğine katıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan çalışma yemeği haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan  ERİNDA ZHUPANİ  (ön sırada, soldan 2.), Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

alt

ERİNDA ZHUPANİ  (ön sırada, soldan 3), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (önde, ortada) başkanlığında, TOBB Genel Sekreteri MUSTAFA SARAÇÖZ (önde, soldan 5. ) ve TOBB kadın Girşimciler Kurulu Üyeleri ile birlikte Ticaret Bakanı RUHSAR PEKCAN'ı (önde, ortada) ziyaret programına katılmaktan memnun oldu. 

TOBB web sayfasında yayınlanan ziyaret haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Ticaret Bakanlığı web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

ATTSO'nun  facebook sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Haber Türk gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır.