alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan ERİNDA ZHUPANİ (sağda) 17 Temmuz 2018 Salı günü TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (solda) ile görüştü.

ERİNDA ZHUPANİ Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri olarak, TOBB ile ilişkileri güçlendirmek, TOBB oda sisteminin işleyişini yakından incelemek ve ortak projeler geliştirmek amacıyla 16-21 Temmuz 2018 tarihlerinde TOBB'un konuğu olarak, Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'u kapsayan bir çalışma ziyareti yaptı. Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'daki oda ve borsaları ziyaret ederek, yöneticileri ile görüştü. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan  ERİNDA ZHUPANİ  (sağda), Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun kişisel facebook adresinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

ATTSO'nun facebook sayfasında yayınlanan 10. TKG programı katılımcısı ERİNDA ZHUPANİ'nin TOBB Başkanı ile görüşmesi  haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

10. TKG programı katılımcısı ERİNDA ZHUPANİ (sağda) TOBB Genel Sekreterii MUSTAFA SARAÇÖZ'e  (solda)  Arnavutluk Türk Ticaret Odası Genel Sekreteri olarak eğitim-staj başvurusunu olumlu karşıladığı ve  hazırlanan zengin içerikli  "TOBB Oda Sistemi Eğitim Programı" nedeniyle  teşekkür etti.

ERİNDA ZHUPANİ'nin TOBB Genel Sekreteri MUSTAFA SARAÇÖZ ile görüşmesi  haberine ATTSO'nun facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.