alt

18. TKG programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV (sağda)  dönem arkadaşı ALMAS TOXANOV (solda) ile birlikte Kazakistan'ın Almaty kentinde maç izledi. 

ALMAS TOXANOV, dönem arkadaşı MANSOOR RAHİMOV'un ziyaretinden  çok memnun oldu ve konuğunu evine davet etti, ailesi ile tanıştırdı. 

alt

18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan temsilcisi olarak ALMAS TOXANOV (solda),  lojistik, depolama, gümrükleme, sertifika temini, uluslararası ve ülke içinde taşımacılık konularında faaliyetleri olan şirket sahibidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 46 girişimci katılmıştır.

alt

18. TKG  programına Özbekistan'dan katılan MANSOOR RAHİMOV (sağda), modern ekipman, makine ve hammadde ithalat süreçlerinde yatırım projelerinde fizibilite hazırlanması, sözleşme yapılması, finansman bulunması, lojistik, sigorta vb diğer hususlarda  danışmanlık hizmetleri sunan şirkette üst düzey yöneticidir. Bir süre  Türk ortakları ile birlikte  başlattığı başta ceviz olmak üzere, meyve fidanı yetiştiricliği işini Mevalı Plants markası ile başarıyla sürdürmektedir.Uluslararası İş ve Teknoloji Derneği (UİTD), Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası, İş ve Tarım Destek Merkezi üyesidir.

18. TKG programı katılımcısı MANSUR RAHİMOV'un Almaty ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın faceebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.